empowerwomen-depodcast - S01 / E51

Sandra in gesprek met Agnes Spek

In gesprek met een inspirerende business woman

Beluister het Podcast interview van Sandra Lagace, founder van het Empower Women Event, met Agnes Spek.

OVER AGNES SPEK

Agnes Spek is Store director Rolex boutique Patek Philipppe espace bij het familiebedrijf Schaap en Citroen in Rotterdam.

Het is haar passie en drijfveer om het juweliersvak over te dragen op jonge mensen. Deze vrouw met een passie voor het juweliersvak komt

uit een ondernemersgezin met kaders en duidelijkheid. Zij is overigens bij toeval in het vak beland. Agnes vindt de `female touch'

in organisaties belangrijk. Ze leert haar vrouwelijke medewerkers wat er bij leiderschap komt kijken, dat je een stapje meer moet zetten.

Het was een verrijking voor haar om jonge vrouwen met verschillende culturele achtergronden te zien groeien binnen het bedrijf.

Door het opleiden van jonge mensen heeft ze geleerd om breder te kijken. Sieraden betekent voor Agnes emotie en symboliek.

`Never leave your house without a touch of red’ van Coco Chanel staat voor Agnes symbool voor vrouwen. Wij willen iets toevoegen aan het leven, kleur geven.

Er is ook een VideoCast versie van het interview. Bekijk de video op www.empowerwomen.nl/videocast.

company logo

Over empowerwomen-depodcast

In deze Podcast gaat Sandra Lagace in gesprek met de vrouwen die staan voor women empowerment. Uiteraard laten wij ook de vrouwen aan het woord die spreken op het Empower Women Event want dit zijn stuk voor stuk vrouwen die ons thema ''Be the woman you are destined to be!" omarmen. Laat je inspireren door deze geweldige vrouwen.

Luister via ...

Volg ons op ...