empowerwomen-depodcast - S01 / E44

Sandra in gesprek met Angligène Servania-Woods

In gesprek met een inspirerende business woman

Beluister het Podcast interview van Sandra Lagace, founder van het Empower Women Event, met Angligène Servania-Woods voor Empowerwomen-depodcast.

Angligène haar roots liggen op Curaçao. Ze is spreker - coach en noemt zichzelf `high end multilingual mindset and corporate performance trainer' met een achtergrond van meer dan 25 jaar in de juridische sector.

Als kind kreeg ze mee, `je ziet dingen, je hoort dingen en je vergeet dingen'. Hoe mensen elkaar analyseren heeft volgens haar alles te maken met hoe we naar elkaar luisteren en dingen inkleuren.

Wat jij ergens van vindt, hoeft niet de waarheid te zijn. Zij leerde van haar ouders `Zorg dat je aanwezigheid op deze wereld nut heeft'. Haar ervaring in de juridische wereld vormde de brug naar The Bridge, haar bedrijf.

In haar bedrijf brengt ze de wereld van mindset en performance tot elkaar. Ze helpt mensen met wat ze willen bijdragen aan de wereld en hoe hun mindset en (eerlijke) performance daaraan kunnen bijdragen.

Haar methode is `just cut the crab and the bullshit'. De vraag is, `Welke rol, welke bijdrage wil je leveren aan deze maatschappij?’.

Er is ook een VideoCast versie van het interview. Bekijk de video op www.empowerwomen.nl/videocast.

company logo

Over empowerwomen-depodcast

In deze Podcast gaat Sandra Lagace in gesprek met de vrouwen die staan voor women empowerment. Uiteraard laten wij ook de vrouwen aan het woord die spreken op het Empower Women Event want dit zijn stuk voor stuk vrouwen die ons thema ''Be the woman you are destined to be!" omarmen. Laat je inspireren door deze geweldige vrouwen.

Luister via ...

Volg ons op ...