empowerwomen-depodcast - S01 / E57

Sandra in gesprek met Anke Slegtenhorst

Podcast serie met inspirerende vrouwen in business

Beluister het Podcast interview van Sandra Lagace, founder van het Empower Women Event, met Anke Slegtenhorst

Over Anke Slegtenhorst

Anke Slegtenhorst zit al ruim 40 jaar ondernemer in de Beauty branche. Toen ze stappen wilde maken, merkte ze hoe belangrijk het is om een netwerk te hebben. Deze rasondernemer gaat voor high end. Dit betekent dat ze tot in de details gaat voor resultaat. Ze groeide uit tot een bedrijf met vier instituten, een eigen ontwikkeld afslankmiddel en een voedingspreparaat.

Persoonlijk leiderschap en autonoom werkende teams zijn een belangrijk onderwerp voor Anke.  Zij heeft geleerd om er als een adelaar boven te blijven hangen en zo overzicht te behouden. Zij heeft altijd kansen gezien in business. Ondernemen is passie en kansen pakken voor haar.

Je hoeft niet mooi te zijn zegt Anke. Waar het haar om gaat is dat mensen stralen en blij de deur uit gaan. Het is een kadootje voor Anke als haar klanten zich weer prachtig en verzorgd voelen. Onzichtbaar mooier maken is haar motto. Kwaliteit staat voor Anke voor `wat je belooft, gebeurt’.

Er is ook een VideoCast versie van het interview. Bekijk de video op www.empowerwomen.nl/videocast.

company logo

Over empowerwomen-depodcast

In deze Podcast gaat Sandra Lagace in gesprek met de vrouwen die staan voor women empowerment. Uiteraard laten wij ook de vrouwen aan het woord die spreken op het Empower Women Event want dit zijn stuk voor stuk vrouwen die ons thema ''Be the woman you are destined to be!" omarmen. Laat je inspireren door deze geweldige vrouwen.

Luister via ...

Volg ons op ...