empowerwomen-depodcast - S01 / E63

Sandra in gesprek met Annemarie van den Thillart

In gesprek met een inspirerende business woman

Beluister het PodCast interview van Sandra Lagace, founder van het Empower Women Event, met Annemarie van den Thillart.

Met haar bedrijf werkt Annemarie van den Thillart aan het leiderschap voor vrouwelijke leiders. Ze verstevigt het leiderschap van deze vrouwen. Toen ze carrière had gemaakt dacht ze dat het plaatje klopte. Het bleek echter een verstandelijke keuze zonder gevoel. Toen ze verliefd werd op een andere man, werd het gevoel aangezet en gaf ze voor het eerst in haar leven gehoor aan haar gevoelens. 

Haar drijfveer is om te mogen inspireren en te motiveren, de `cheerleader' te zijn. Vrouwen doen heel vaak de dingen waar ze goed in zijn en wat hun heel veel energie kost. Datgene waar je geniaal in bent doe je vanuit kracht. Annemarie weet waar haar genialiteit zit en welk deel van Annemarie ze op ieder moment nodig heeft.

Annemarie zegt ‘als je goed voor jezelf zorgt, word je een leuker mens’. Het is haar missie om vrouwen meer inzicht te geven in het leven. `Het mag ook makkelijker'. Vrouwen hoeven niet eerst tegen een muur aan te lopen om die inzichten te krijgen. Ze vindt het van het grootste belang om de vrouwen in de organisaties te behouden en te voorkomen dat ze uitstromen.

Er is ook een VideoCast versie van het interview. Bekijk de VideoCast op www.empowerwomen.nl/videocast

company logo

Over empowerwomen-depodcast

In deze Podcast gaat Sandra Lagace in gesprek met de vrouwen die staan voor women empowerment. Uiteraard laten wij ook de vrouwen aan het woord die spreken op het Empower Women Event want dit zijn stuk voor stuk vrouwen die ons thema ''Be the woman you are destined to be!" omarmen. Laat je inspireren door deze geweldige vrouwen.

Luister via ...

Volg ons op ...