empowerwomen-depodcast - S01 / E59

Sandra in gesprek met Conchita van Rooij

Podcast serie met inspirerende vrouwen in business

Beluister het PodCast interview van Sandra Lagace, founder van het Empower Women Event, met Conchita van Rooij eigenaar en founder van Van Rooij Advocaten.

Conchita is topadvocaat en eigenaar van Conchita van Rooij Advocaat. Ze heeft de afgelopen jaren een mooi team opgebouwd. Ze heeft een divers bestand aan mensen in dienst. De overeenkomst is dat ze allemaal `pit' hebben. Het team is voor haar belangrijk

in de `harde' cultuur van de advocatuur en ze gaat voor haar team net als voor haar klanten door het vuur.

Conchita is 13 jaar geleden als eerste advocaat op de social media verschenen. Zij voldoet met haar make-up, hakken en parelketting niet aan het beeld van de doorsnee advocaat. In de afgelopen  20 jaar heeft ze bewezen dat ze een topadvocaat is en trekt ze ook een bredere groep clientèle aan. Conchita haar slogan is Work Hard, Dream Big & Never Give Up. . Ze is een juridische tijgerin op hakken.

Er is ook een VideoCast versie van het interview. Bekijk de VideoCast op deze website.

company logo

Over empowerwomen-depodcast

In deze Podcast gaat Sandra Lagace in gesprek met de vrouwen die staan voor women empowerment. Uiteraard laten wij ook de vrouwen aan het woord die spreken op het Empower Women Event want dit zijn stuk voor stuk vrouwen die ons thema ''Be the woman you are destined to be!" omarmen. Laat je inspireren door deze geweldige vrouwen.

Luister via ...

Volg ons op ...