empowerwomen-depodcast - S01 / E48

Sandra in gesprek met Denice Dest

Podcast serie met inspirerende vrouwen in business

Beluister het Podcast interview van Sandra Lagace, founder van het Empower Women Event, met Denice Dest.

Denice Dest is eigenaar van Innervoice Activator & Pressplay Denice en Maître bij het beroemde programma First Dates op NPO3 bij BNNVARA. Het grote publiek zal Denice kennen van het tv programma First Dates.

Denice is ook eigenaar van Press Play Coaching en Studioplay dat ze samen met haar man Tim runt. Transparantie, geluk, plezier, mensen maken haar in één woord een levensgenieter. Van stand-up comedian, `doorbitch' en theater werd ze een echte BN'er door haar rol in First Dates. Ze voelt zich thuis in het team van First Dates en is volgens haar zeggen gekozen op basis van haar authenticiteit en gevatte humor.

Er ging een lange weg vooraf aan waar Denice nu staat. In haar jeugd werd ze gepest waardoor ze onzeker was. Nu is ze The Afro Lady with the Golden Blanket. Ze ziet haar rol in de coaching trajecten als een onderdeel van een kadootje dat de coachee aan zichzelf geeft. De rode draad in het leven van deze levensgenieter is in contact staan met mensen. Denice weet hoe het voelt om in de spiegel te kijken en jezelf niet te zien.

Er is ook een VideoCast versie van het interview. Bekijk de video op www.empowerwomen.nl/videocast.

company logo

Over empowerwomen-depodcast

In deze Podcast gaat Sandra Lagace in gesprek met de vrouwen die staan voor women empowerment. Uiteraard laten wij ook de vrouwen aan het woord die spreken op het Empower Women Event want dit zijn stuk voor stuk vrouwen die ons thema ''Be the woman you are destined to be!" omarmen. Laat je inspireren door deze geweldige vrouwen.

Luister via ...

Volg ons op ...