empowerwomen-depodcast - S01 / E64

Sandra in gesprek met Fadoua Alaoui

In gesprek met een inspirerende business woman

Beluister het PodCast interview van Sandra Lagace, founder van het Empower Women Event, met Fadoua Alaoui.

Fadoua Alaoui is event host van de 4e editie van het Empower Women event op 15 oktober 2024. Ze is moderator op de meest uiteenlopende events; van heel zakelijk en formeel tot sociaal en informeel. Fadoua vindt het belangrijk om anderen op hun gemak te laten voelen, zodat zij kunnen shinen. Het concept en het belang van diversiteit en inclusie is voor haar een vanzelfsprekendheid. Vanuit haar opvoeding kreeg ze namelijk mee `je bent goed zoals je bent en iedereen doet er toe'.

Op Curaçao zette ze de eerste stappen in het presenteren voor de camera en leerde ze de fineses van het hosten van een dagelijks TV programma.

Daar ontstond ook het besef van het belang van ‘Women Empowerment’.

Doordat ze is opgevoed met het hebben van respect, nieuwsgierigheid en aandacht voor de ander, is het presenteren haar op het lijf geschreven! Haar ouders hebben haar geïnspireerd en gemotiveerd om in haar kracht te staan en haar dochters geeft ze hetzelfde mee:

“ Doe vooral wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt, want wat je leuk vindt, daar ben je ook goed in” , volgens Fadoua.

Er is ook een VideoCast versie van het interview. Bekijk de VideoCast op www.empowerwomen.nl/videocast

company logo

Over empowerwomen-depodcast

In deze Podcast gaat Sandra Lagace in gesprek met de vrouwen die staan voor women empowerment. Uiteraard laten wij ook de vrouwen aan het woord die spreken op het Empower Women Event want dit zijn stuk voor stuk vrouwen die ons thema ''Be the woman you are destined to be!" omarmen. Laat je inspireren door deze geweldige vrouwen.

Luister via ...

Volg ons op ...