empowerwomen-depodcast - S01 / E60

Sandra in gesprek met Fleur van Beem

Podcast serie met inspirerende vrouwen in business

Beluister het PodCast interview van Sandra Lagace, founder van het Empower Women Event, met Fleur van Beem Executive Director Strategy, Insights & Digital Transformation bij VodafoonZiggo.

Fleur is bij VodafoneZiggo verantwoordelijk voor strategie, innovatie (M&A), Insights (data, AI, gen AI), digitale transformatie en content. Een quote van Fleur is “Real impact doesn’t come from empowering women or celebrating their choices, but from a fundamental rethink to how the business environment is wired”.

Zij geeft aan dat iedereen een`bias’ heeft en door een bepaalde gekleurde bril naar de wereld kijkt. Diversiteit ligt dicht bij haar hart maar is niet altijd makkelijk te verwezenlijken. Je kunt kunt er wel afspraken over maken met elkaar en naar verschillende aspecten kijken. Het gaat verder dan alleen gender. Ben je nieuwsgierig naar het hele verhaal bekijk dan de VideoCast

Er is ook een VideoCast versie van het interview. Bekijk de VideoCast op deze website.

company logo

Over empowerwomen-depodcast

In deze Podcast gaat Sandra Lagace in gesprek met de vrouwen die staan voor women empowerment. Uiteraard laten wij ook de vrouwen aan het woord die spreken op het Empower Women Event want dit zijn stuk voor stuk vrouwen die ons thema ''Be the woman you are destined to be!" omarmen. Laat je inspireren door deze geweldige vrouwen.

Luister via ...

Volg ons op ...