empowerwomen-depodcast - S01 / E45

Sandra in gesprek met Ineke Hurkmans

In gesprek met een inspirerende business woman

Beluister het Podcast interview van Sandra Lagace, founder van het Empower Women Event, met Ineke Hurkmans, founder van o.a. Jump Movement, voor Empowerwomen-depodcast.

Ineke Hurkmans staat voor beweging, vette dingen doen, je laten verrassen door het leven, ontdekken. Antwoorden zitten, zegt zij, buiten de ruimte die je kent. In haar sessies gaat het erom `wat heb je nodig' in plaats van te zeggen hoe mensen het moeten doen. Ze laat managers `op hun handen zitten'. Zij is een soort gids, `ontrafelaar’ en `lichtjesschijner’.

Zij is een boek aan het schrijven met de titel ‘’Niet Doen’’, wat gelinkt is aan alles wat ze onderneemt. Het staat voor op je handen zitten en een veilige omgeving creëren.

Het begon allemaal met haar JUMP! methode. Met de JUMP! methode stel je je oordeel `even' uit. Als we ons oordeel volgen, stoppen we met kijken, zegt Ineke. En dan stop je met kijken naar zowel jezelf als naar de ander. Haar mantra is `Waarom eigenlijk niet?'. We hebben onszelf strategieën aangeleerd om niet in het ongemak te hoeven zitten. Niet doen, is de ongemakkelijke plek laten zijn. De ander uitnodigen om te zijn met wat is. Dat is verbinding.

Er is ook een VideoCast versie van het interview. Bekijk de video op www.empowerwomen.nl/videocast.

company logo

Over empowerwomen-depodcast

In deze Podcast gaat Sandra Lagace in gesprek met de vrouwen die staan voor women empowerment. Uiteraard laten wij ook de vrouwen aan het woord die spreken op het Empower Women Event want dit zijn stuk voor stuk vrouwen die ons thema ''Be the woman you are destined to be!" omarmen. Laat je inspireren door deze geweldige vrouwen.

Luister via ...

Volg ons op ...