empowerwomen-depodcast - S01 / E31

Sandra in gesprek met Jacqueline Rijks

Podcast serie met inspirerende vrouwen in business

Jacqueline Rijks werd geïnterviewd door Sandra Lagace voor Empowerwomen-depodcast. Deze Podcast show is onderdeel van Empower Women Events (www.empowerwomen.nl).

Jacqueline Rijks is vooral coach en trainer. Ze helpt haar klanten met vragen als Wie ben je, wat wil je en wat kom je hier doen? Deze vragen zijn zowel persoonlijk als zakelijk te stellen en gaan vaak hand in hand. Het gaat om waarden. Jacqueline staat voor vertrouwen, liefde, verbinding en veiligheid. 

Jacqueline doet alles vanuit het gevoel. Ze zegt dat we alle antwoorden in ons hebben. Het gaat er om of we de sleutel durven te gebruiken. We zijn een product niet alleen van onze opvoeding maar ook vanuit generaties voor ons. Jacqueline kleedt mensen uit om bij de naakte waarheid te komen.

Laat je inspireren door het interview met deze bijzondere vrouw. Wil je de VideoCast zien? Ga dan naar www.empowerwomen.nl/videocast

company logo

Over empowerwomen-depodcast

In deze Podcast gaat Sandra Lagace in gesprek met de vrouwen die staan voor women empowerment. Uiteraard laten wij ook de vrouwen aan het woord die spreken op het Empower Women Event want dit zijn stuk voor stuk vrouwen die ons thema ''Be the woman you are destined to be!" omarmen. Laat je inspireren door deze geweldige vrouwen.

Luister via ...

Volg ons op ...