empowerwomen-depodcast - S01 / E70

Sandra in gesprek met Janneke van Heugten

In gesprek met een inspirerende business woman

Beluister het PodCast interview van Sandra Lagace, co-founder van het Empower Women Event, met Janneke van Heugten. Janneke is auteur van het boek ‘’ Vaker in de Media” en spreker’. Ze creëerde het Mediaplatform VIDM (Vaker In De Media). Het platform waar vrouwelijke experts en journalisten elkaar kunnen vinden.

Er zijn te weinig vrouwelijke experts die zichtbaar zijn, die als rolmodel fungeren voor de vrouw. Het overheersende beeld is de witte man als expert. Mannelijke en vrouwelijke experts hebben een verschillende manier nodig om benaderd te worden. Vrouwen willen vooral iets toevoegen terwijl mannen in het algemeen voor zichtbaarheid gaan.

De stereotiepe portrettering van mannen (prestaties) en vrouwen (uiterlijk) heeft grote economische gevolgen. Het is belangrijk om de media en de journalisten in jouw vakgebied te kennen en je daarin dus te verdiepen. Janneke heeft geleerd om zichzelf te laten zien en dit is ook haar advies aan vrouwen, `durf te shinen’. Dat niet doen betekent dat je anderen dat ontneemt wat jij te bieden hebt. `Laat je horen ook al denk je dat iedereen van je verwacht dat je zult zwijgen.’

Er is ook een VideoCast versie van het interview. Bekijk de VideoCast op deze website www.empowerwomen.nl/videocast

company logo

Over empowerwomen-depodcast

In deze Podcast gaat Sandra Lagace in gesprek met de vrouwen die staan voor women empowerment. Uiteraard laten wij ook de vrouwen aan het woord die spreken op het Empower Women Event want dit zijn stuk voor stuk vrouwen die ons thema ''Be the woman you are destined to be!" omarmen. Laat je inspireren door deze geweldige vrouwen.

Luister via ...

Volg ons op ...