empowerwomen-depodcast - S01 / E27

Sandra in gesprek met Joke Norendaal

Podcast serie met inspirerende vrouwen in business

Laat je inspireren door het Podcast interview van Sandra Lagace met Joke Norendaal voor Empowerwomen-depodcast. De Podcast show is gekoppeld aan Empower Women Events.

Joke Norendaal is oprichter van de Pauwer Academie. Ze heeft alles met communicatie. Bewust communiceren doen we eigenlijk bijna nooit en communiceren in de breedste zin van het woord leren we ook niet. Als klein meisje van zeven, luisterde Joke naar sprookjes op een langspeelplaat en kon wegdromen en alles om haar heen vergeten. Een auto ongeluk op 15-jarige leeftijd zorgde voor een hele andere Joke die `aan staat'.

`Wanneer je jezelf van alles oplegt over wat moet en wat je wil bereiken en hoe je wil dat andere mensen je zien, als dat je drijfveer is, drijf je dan niet te ver van jezelf vandaan? '


Luister naar haar het hele verhaal van Joke Norendaal in Empowerwomen-depodcast

company logo

Over empowerwomen-depodcast

In deze Podcast gaat Sandra Lagace in gesprek met de vrouwen die staan voor women empowerment. Uiteraard laten wij ook de vrouwen aan het woord die spreken op het Empower Women Event want dit zijn stuk voor stuk vrouwen die ons thema ''Be the woman you are destined to be!" omarmen. Laat je inspireren door deze geweldige vrouwen.

Luister via ...

Volg ons op ...