empowerwomen-depodcast - S0-1 / E38

Sandra in gesprek met Lexter Woodley

Podcast serie met inspirerende vrouwen in business

Luister naar het Podcast interview van Sandra Lagace met Lexter Woodley voor Empowerwomen-depodcast.


De slash lady, dat is Lexter Woodley. Ze is auteur van het boek Talk Data To Me, promovendus Gender Studies (aan de Birkbeck Universiteit in Londen), headhunter, spreker, journalist, model, jurist. `Ik ben Lexter' zegt Lexter.


Er gingen jaren van onzekerheden aan vooraf voordat ze de slash lady werd. Nu versterken de verschillende activiteiten elkaar. Lexter zegt: “Er zijn twee belangrijke momenten in het leven, het moment dat je geboren wordt en het moment dat je weet waarom. Talk Data To Me, het boek dat Lexter schreef, is bedoeld om te kijken in hoeverre mensen met elkaar verbonden zijn en dit te versterken d.m.v. de stellingen in het boek. Dit ondanks de tegenstellingen die er misschien bestaan. Lexter is ervan overtuigd dat we allemaal gaven en vaardigheden hebben gekregen om weer anderen te helpen.

Wat Lexter drijft, is mensen verbinden met ideeën in alles wat ze doet.

Laat je inspireren door het verhaal van Lexter Woodley, de  slash lady


company logo

Over empowerwomen-depodcast

In deze Podcast gaat Sandra Lagace in gesprek met de vrouwen die staan voor women empowerment. Uiteraard laten wij ook de vrouwen aan het woord die spreken op het Empower Women Event want dit zijn stuk voor stuk vrouwen die ons thema ''Be the woman you are destined to be!" omarmen. Laat je inspireren door deze geweldige vrouwen.

Luister via ...

Volg ons op ...