empowerwomen-depodcast - S01 / E28

Sandra in gesprek met Marcella Andringa

Podcast serie met inspirerende vrouwen in business

Luister naar het Podcast interview van Sandra Lagace met Marcella Andringa voor Empowerwomen-depodcast. Deze Podcast serie is onderdeel van Empower Women Events.

Marcella Stijlinspirator Andringa geeft vrouwen graag een zetje om ze nog meer in hun kracht te laten staan en zichtbaar zichzelf te mogen zijn. Durven te laten zien waar je voor staat, dat houdt ook in dat je kwetsbaar bent. Uitstraling begint van binnen. Marcella was al van kleins af aan creatief maar miste in haar loopbaan de verbinding met haar krachten en daardoor het zelfvertrouwen. Uiteindelijk durfde ze de stap te nemen naar het ondernemerschap om anderen in hun kracht te laten staan. Er moet een balans tussen binnen- en buitenkant zijn, een congruentie, zegt Marcella. Sisterhood is belangrijk daarbij. Each Queen must fixe each others crown.

Bekijk ook al onze VideoCasts op www.empowerwomen.nl/podcasts

company logo

Over empowerwomen-depodcast

In deze Podcast gaat Sandra Lagace in gesprek met de vrouwen die staan voor women empowerment. Uiteraard laten wij ook de vrouwen aan het woord die spreken op het Empower Women Event want dit zijn stuk voor stuk vrouwen die ons thema ''Be the woman you are destined to be!" omarmen. Laat je inspireren door deze geweldige vrouwen.

Luister via ...

Volg ons op ...