empowerwomen-depodcast - S0-1 / E10

Sandra in gesprek met Helmi Geeve

Podcast serie met inspirerende vrouwen in business

Laat je inspireren door branding expert Helmi Geeve. 
Zij is auteur, reputatiemanager, crisismanager, personal Branding Coach, trainer, spreker en zet organisaties in beweging.

Deze bijzonder inspirerende vrouw werd voor Empowerwomen-depodcast geïnterviewd door Sandra Lagace van Lagace Training & Coaching en één van de founders van het Empower Women Event. Helmi Geeve is ook één van de sprekers op dit event dat op 17 mei 2022 gehouden wordt in Rotterdam.

`Be the woman you are destined to be’, het thema van het het Empower Women Event, is precies wat Helmi Geeve van BrandMe doet met haar personal branding. Met haar Branding Power Women programma versterkt ze het persoonlijk leiderschap van vrouwelijke professionals. Helmi laat de valkuilen zien waar veel vrouwen tegen aanlopen zoals opvoeding, voorzichtigheid, bescheidenheid om jezelf te laten zien waardoor vrouwen kansen missen om zichzelf te profileren, het beste uit zichzelf te halen en de regie van hun leven weer te pakken.

Meer informatie over het Empower Women Event vind je op www.empowerwomen.nl

company logo

Over empowerwomen-depodcast

In deze Podcast gaat Sandra Lagace in gesprek met de vrouwen die staan voor women empowerment. Uiteraard laten wij ook de vrouwen aan het woord die spreken op het Empower Women Event want dit zijn stuk voor stuk vrouwen die ons thema ''Be the woman you are destined to be!" omarmen. Laat je inspireren door deze geweldige vrouwen.

Luister via ...

Volg ons op ...