empowerwomen-depodcast - S01 / E61

Sandra in gesprek met Meiny Prins

Podcast serie met inspirerende vrouwen in business

Beluister het PodCast interview van Sandra Lagace, founder van het Empower Women Event, met Meiny Prins CEO en co-owner van familiebedrijf Priva.

Meiny heeft drie speerpunten; 1] het tempo van verduurzaming moet omhoog en dat kan met alle beschikbare technologie. Maar het is niet de techniek, maar de mens zelf die de versnelling in de weg zit. 2] Purpose gaat boven profit. 3] Je doet het nooit alleen (het belang van de groep). Met haar SUD’s (Sustainable Urban Delta’s) wil Meiny een virtuele wereld creëren en teruggeven aan de maatschappij en daarmee inspireren en aanzetten om ook daadwerkelijk tot actie over te gaan.

Meiny juigt het toe dat er onder de jongere generatie vrouwen een toenemende interesse is in technische functies. ‘’Een diversiteit aan verschillende culturen op de werkvloer met zowel feminiene als masculiene eigenschappen, draagt bij aan een goede product- ontwikkelorganisatie’’.

Vrouwen mogen zichzelf meer gunnen, volgens Meiny. `Ik mag eigenlijk niet, want ik moet ook nog andere dingen doen’, dat gevoel heeft Meiny niet meer. Meiny houdt zich niet bezig met het feit dat ze vrouw is in een mannenwereld. Je bent wie je bent op basis van wat je meeneemt in een gesprek.’

Er is ook een VideoCast versie van het interview. Bekijk de VideoCast op deze website.

company logo

Over empowerwomen-depodcast

In deze Podcast gaat Sandra Lagace in gesprek met de vrouwen die staan voor women empowerment. Uiteraard laten wij ook de vrouwen aan het woord die spreken op het Empower Women Event want dit zijn stuk voor stuk vrouwen die ons thema ''Be the woman you are destined to be!" omarmen. Laat je inspireren door deze geweldige vrouwen.

Luister via ...

Volg ons op ...