empowerwomen-depodcast - S0-1 / E13

Sandra in gesprek met Reshma Roopram

Podcast serie met inspirerende vrouwen in business

Laat je in deze Podcast verrassen door de bijzonder veelzijdige en inspirerende Reshma Roopram. Hoewel deze vrouw al veel bereikt heeft, gaan we nog heel veel van haar horen.

Reshma laat zich niet in een hokje stoppen. Zij creëert haar eigen verhaal. Na 9/11 besloot zij actief te worden in de politiek. Hoewel zij nu wethouder is in de gemeentelijke politiek stopt haar ambitie hier niet. Reshma zegt in de Podcast: ''zorg dat je altijd de regie over je leven houdt en het maakt niet uit wat je doet als je het maar met passie doet. Als je ergens naar toe wil, dan moet je altijd twee stappen vooruit kijken en denken wat heb ik ervoor nodig om daar te komen. Als jij ervan overtuigd bent van wat je wil bereiken dan moet je daar de focus op leggen en er voor gaan.''

company logo

Over empowerwomen-depodcast

In deze Podcast gaat Sandra Lagace in gesprek met de vrouwen die staan voor women empowerment. Uiteraard laten wij ook de vrouwen aan het woord die spreken op het Empower Women Event want dit zijn stuk voor stuk vrouwen die ons thema ''Be the woman you are destined to be!" omarmen. Laat je inspireren door deze geweldige vrouwen.

Luister via ...

Volg ons op ...