empowerwomen-depodcast - S0-1 / E09

Sandra in gesprek met Rosanne Verstappen

Podcast serie met inspirerende vrouwen in business

Beluister het Podcast interview van Sandra Lagace met Rosanne Verstappen.

Volgens Rosanne hebben we allemaal heel veel potentie en dat naar buiten helpen brengen, daar heeft ze haar roeping van gemaakt. Zij gelooft dat veel vrouwen hun kwaliteiten beter kunnen inzetten als we niet alleen ons hoofd, maar ook onze intuïtie kunnen gebruiken.

Ze neemt vrouwen mee in het ervaren van meer verbinding met zichzelf. Vanuit haar ‘embodied leadership’ laat ze je ervaren hoe je de switch kunt maken van hoofd naar gevoel. Van je minder- of meerderwaardig voelen naar authenticiteit, verbinding en ‘stevig staan’.

Rosanne Verstappen is één van de sprekers op het Empower Women Event. Alle informatie over het event vindt je op onze website www.empowerwomen.nl.

company logo

Over empowerwomen-depodcast

In deze Podcast gaat Sandra Lagace in gesprek met de vrouwen die staan voor women empowerment. Uiteraard laten wij ook de vrouwen aan het woord die spreken op het Empower Women Event want dit zijn stuk voor stuk vrouwen die ons thema ''Be the woman you are destined to be!" omarmen. Laat je inspireren door deze geweldige vrouwen.

Luister via ...

Volg ons op ...