empowerwomen-depodcast - S01 / E47

Sandra in gesprek met Sadhna Meijer Gopalrai

Podcast serie met inspirerende vrouwen in business

Beluister het Podcast interview van Sandra Lagace, founder van het Empower Women Event, met Sadhna Meijer-Gopalrai..

Sadhna is sisterhood booster, Wife & CEO, business counselor, global woman en spreker op het Empower Women Event.

Ze is geboren in Suriname en heeft Indiase roots. Op 26 jarige leeftijd ging ze de Indiase tempeldans beoefenen en kwam ze weer in contact met alles dat ze in haar jonge jaren had geleerd. Ze combineerde zingen en dansen. Haar Indiase roots zijn bepalend voor haar en zijn een `way of life' geworden. Zij voelt zich sterk aangetrokken tot het boeddhisme.

Haar motto komt uit `Het Tibetaanse boek van leven en sterven’ (Sogyal Rinpoche). `Om goed te kunnen sterven moet je goed hebben geleefd.' Door elke keer een stukje van zichzelf te omarmen en te erkennen, is het plaatje completer geworden en daar is tijd voor noig. De stukken die minder fraai zijn, omarmt ze ook. Elk mens is mooi en lelijk.

Als je de stukken die lelijk zijn niet omarmt, is de schoonheid niet compleet. Als je het lelijke afwijst dan kun je niet mooi zijn. Haar grootvader zag veel potentie in Sadhna en adviseerde zijn dochter, de moeder van Sadhna, om haar mee naar Nederland te nemen. Beweging is alles voor Sadhna. Als we bewegen, wordt verraden wie we in wezen zijn. De lichaamstaal heeft een fysiek geheugen. Alles wat we hebben meegemaakt in ons leven is daarin vastgelegd.

Er is ook een VideoCast versie van het interview. Bekijk de video op www.empowerwomen.nl/videocast.

company logo

Over empowerwomen-depodcast

In deze Podcast gaat Sandra Lagace in gesprek met de vrouwen die staan voor women empowerment. Uiteraard laten wij ook de vrouwen aan het woord die spreken op het Empower Women Event want dit zijn stuk voor stuk vrouwen die ons thema ''Be the woman you are destined to be!" omarmen. Laat je inspireren door deze geweldige vrouwen.

Luister via ...

Volg ons op ...