empowerwomen-depodcast - S0-1 / E20

Sandra in gesprek met Sharon van Herel

Podcast serie met inspirerende vrouwen in business

Luister naar het Podcast interview van Sandra Lagace met Sharon van Herel managing director van HDI Global SE voor Empowerwomen-depodcast.

Deze topvrouw is haar loopbaan gestart in de advocatuur. Ooit was ze `one of the guys' en wilde niet de nadruk leggen op de vrouwelijke energie. Ze breekt een lans voor het feit dat de verzekeringswereld heel dynamisch is. Diversiteit is voor Sharon meer dan mannen en vrouwen. Het bestaat ook uit verschillende mensentypen en ervaringen. Authentiek leiderschap betekent voor haar durven toegeven dat er limieten zijn aan jouw kennis en dat ook benoemen. Sharon zat ooit in een keurslijf waarvan ze zich achteraf afvraagt of het zo strak was als zij ervaren heeft.

company logo

Over empowerwomen-depodcast

In deze Podcast gaat Sandra Lagace in gesprek met de vrouwen die staan voor women empowerment. Uiteraard laten wij ook de vrouwen aan het woord die spreken op het Empower Women Event want dit zijn stuk voor stuk vrouwen die ons thema ''Be the woman you are destined to be!" omarmen. Laat je inspireren door deze geweldige vrouwen.

Luister via ...

Volg ons op ...