empowerwomen-depodcast - S01 / E58

Sandra in gesprek met Shirley van Beers

Podcast serie met inspirerende vrouwen in business

Beluister het PodCast interview van Sandra Lagace, founder van het Empower Women Event, met Shirley van Beers directeur van het familiebedrijf Beers Electrotechniek & Service.

Over Shirley Beerst

Shirley is al 20 jaar verbonden aan het familiebedrijf. Vanaf 2019 was zij Directeur Eigenaar. Een aantal maanden geleden heeft zij de zaak verkocht en is zij Directeur totdat er een opvolger is voor deze functie.

In 2023 was Shirley Rotterdamse Zakenvrouw van het jaar in de categorie `ondernemer eigenaar’. Van `lekker hard werken op de achtergrond’ zag Shirley in dat het belangrijk is om uit te dragen dat je als vrouw heel veel kunt bereiken. Nu een jaar later zit zij in de jury van de Rotterdamse Zakenvrouw verkiezing in de categorie `aanstormend talent’. Ze stapte uit de schaduw en werd zichtbaar. Haar zichtbaarheid bracht haar en vrouwen in haar netwerk verder.

Haar vader is haar grote steun en toeverlaat en gaf haar het vertrouwen dat ze alles in haar heeft om te slagen. Hij is haar grote rolmodel en heeft haar geleerd te vertrouwen op zichzelf en beslissingen te durven nemen. Van haar vader heeft ze onder andere geleerd om de dingen niet half maar goed te doen en de lat hoog te leggen, voor zichzelf en anderen. Hoewel school niet haar hobby was, was ze niet tevreden met een 9 als ze wist dat er een 9,5 in had gezeten. Ook haar partner Sander heeft een belangrijke rol gespeeld in haar leven. Door hem heeft ze geleerd meer naar haar gevoel te luisteren.

Shirley is verliefd op het leven en vindt het niet erg om hard te werken. Verbinding met mensen is wat Shirley te doen heeft in deze wereld.

Er is ook een VideoCast versie van het interview. Bekijk de video op www.empowerwomen.nl/videocast.

company logo

Over empowerwomen-depodcast

In deze Podcast gaat Sandra Lagace in gesprek met de vrouwen die staan voor women empowerment. Uiteraard laten wij ook de vrouwen aan het woord die spreken op het Empower Women Event want dit zijn stuk voor stuk vrouwen die ons thema ''Be the woman you are destined to be!" omarmen. Laat je inspireren door deze geweldige vrouwen.

Luister via ...

Volg ons op ...