empowerwomen-depodcast - S01 / E24

Sandra in gesprek met Souad el Markhous

Podcast serie met inspirerende vrouwen in business

Souad el Markhous is geïnterviewd door Sandra Lagace voor Empowerwomen-depodcast. Deze Podcast serie is onderdeel van het Empower Women Event.

Ondernemer en rolmodel Souad el Markhous heeft twee awards gewonnen in 2018; Onderneemster van het jaar en Etnische Zakenvrouw van het jaar. Daar bovenop ontving ze in 2019 een onderscheiding van de Marokkaanse koning voor al haar inspanningen. Ondanks al deze aandacht zegt Souad dat ze niet veranderd is, `niemand kan me maken behalve ikzelf'.

Souad staat bekend als de vrouw in de bouw met de roze helm en roze schoenen. Zij was onlangs ook te zien in de TV serie VROUWEN DIE BOUWEN. Deze vrouw is een enorme doorzetter, `als ik 100 keer val, zorg ik dat ik weer opsta'.

Laat je in deze Podcast inspireren door Souad el Markhous.


Wil je ook de VideoCast zien, ga dan naar www.empowerwomen.nl/videocast

company logo

Over empowerwomen-depodcast

In deze Podcast gaat Sandra Lagace in gesprek met de vrouwen die staan voor women empowerment. Uiteraard laten wij ook de vrouwen aan het woord die spreken op het Empower Women Event want dit zijn stuk voor stuk vrouwen die ons thema ''Be the woman you are destined to be!" omarmen. Laat je inspireren door deze geweldige vrouwen.

Luister via ...

Volg ons op ...