empowerwomen-depodcast - S01 / E46

Sandra in gesprek met Stella de Swart

In gesprek met een inspirerende business woman

Beluister het Podcast interview van Sandra Lagace, founder van het Empower Women Event, met Stella de Swart.

Stella bleef zich lange tijd identificeren met de buitenkant. Nu voelt ze zich weer de binnenkant, ze is Stella. Haar mobiele telefoon zorgde ervoor dat ze weer vanuit haar veilige omgeving de verbinding vond met mensen. Op FaceBook plaatste ze posts en haalde zo de wereld binnen. Door haar kwetsbaarheid daar naar te leggen, werd ze geheeld en hielp ze anderen die zich herkenden in haar verhaal.

Terugkijkend op de armoedeval die Stella meemaakte en de mensen die op haar pad kwamen, is ze dankbaar voor deze ervaring. Deze bijzondere vrouw is ook bestseller auteur met haar boek over bestaanszekerheid “Armoede krijg je gratis” en als spreker te boeken bij ZijSpreekt.

Er is ook een VideoCast versie van het interview. Bekijk de video op www.empowerwomen.nl/videocast.

company logo

Over empowerwomen-depodcast

In deze Podcast gaat Sandra Lagace in gesprek met de vrouwen die staan voor women empowerment. Uiteraard laten wij ook de vrouwen aan het woord die spreken op het Empower Women Event want dit zijn stuk voor stuk vrouwen die ons thema ''Be the woman you are destined to be!" omarmen. Laat je inspireren door deze geweldige vrouwen.

Luister via ...

Volg ons op ...