empowerwomen-depodcast - S01 / E49

Sandra in gesprek met Tineke Rensen

Podcast serie met inspirerende vrouwen in business

Beluister het Podcast interview van Sandra Lagace, founder van het Empower Women Event, met Tineke Rensen.

De missie van Tineke Rensen is om vrouwen meer vanuit hun feminiene kwaliteiten te laten werken en groter te gaan ondernemen waardoor ze een verschil maken in het ondernemersklimaat. Zij noemt zichzelf een kenner, specialist en supporter op het gebied van vrouwelijk ondernemerschap. Daarnaast werkt ze graag met mannen om ze te leren hoe wij als vrouwen functioneren.

Ze zegt: ‘’Als we teveel door mannen geleid worden, is het gevaar dat we teveel masculiene vrouwen worden. Vrouwen zijn sterk in meebewegen. Ze hoeven zich niet aan te passen.’’. Tineke heeft zich als masculiene vrouw ontwikkeld vanuit de opvoeding en leerde zich ook te ontwikkelen als feminiene vrouw en de twee te harmoniseren.

Zij leert haar klanten dat je alleen moet doen waar je goed in bent, waar je blij van wordt en energie van krijgt. De rest moet je uit gaan besteden.


Er is ook een VideoCast versie van het interview. Bekijk de video op www.empowerwomen.nl/videocast.

company logo

Over empowerwomen-depodcast

In deze Podcast gaat Sandra Lagace in gesprek met de vrouwen die staan voor women empowerment. Uiteraard laten wij ook de vrouwen aan het woord die spreken op het Empower Women Event want dit zijn stuk voor stuk vrouwen die ons thema ''Be the woman you are destined to be!" omarmen. Laat je inspireren door deze geweldige vrouwen.

Luister via ...

Volg ons op ...