empowerwomen-depodcast - S01 / E56

Sandra in gesprek met Wilma Broeseliske

Podcast serie met inspirerende vrouwen in business

Beluister het Podcast interview van Sandra Lagace, founder van het Empower Women Event, met Wilma Broeseliske.

Over Wilma Broeseliske

Wilma Broeseliske is verbinder van werelden en onderstroombegeleider. Ze vindt het interessant om dat wat er in de binnenwereld, jezelf,

gebeurt te verbinden met de buitenwereld, de organisatie, en dat wat niet uitgesproken wordt, zichtbaar te maken. Naast systeem opstellingen met mensen werkt Wilma sinds kort ook met opstellingen met dieren. Dieren geven thema's aan ons terug waar we naar kunnen kijken als we daar open voor staan.

Wilma zegt dat vrouwen vaak niet hun autonomie pakken in het systeem. In de vrouwenlijn wordt doorgegeven of je je mag laten zien of niet.

Volgens Wilma zitten we nu in generaties die veel meer durven aan te kijken. Als een thema eenmaal gezien is, dan is de ergste pijn er ook meteen uit.

Er is ook een VideoCast versie van het interview. Bekijk de video op www.empowerwomen.nl/videocast.

company logo

Over empowerwomen-depodcast

In deze Podcast gaat Sandra Lagace in gesprek met de vrouwen die staan voor women empowerment. Uiteraard laten wij ook de vrouwen aan het woord die spreken op het Empower Women Event want dit zijn stuk voor stuk vrouwen die ons thema ''Be the woman you are destined to be!" omarmen. Laat je inspireren door deze geweldige vrouwen.

Luister via ...

Volg ons op ...