empowerwomen-depodcast - S0-1 / E15

Sandra in gesprek met Judith Veen

Podcast serie met inspirerende vrouwen in business

Voor Judith Veen van Heart2Hear is het nooit stil. Kun jij leven met een continue voorbijrazende intercity trein? Waarschijnlijk niet, maar Judith heeft geen keuze.

Haar leven staat in het teken van geluid. Na een traumatische tijd waarin zij tot twee keer werd getroffen door sudden deafness heeft zij het geluk gehad dat het geluid langzaam terugkwam. Hoewel ze de intercity er gratis bij kreeg, liet ze het de regie over haar leven niet overnemen. Vanuit een oorverdovende stilte maakt ze mensen bewust wat geluid betekent of kan betekenen. In het interview zegt Judith: “Geluid zorgt ervoor dat we ons met elkaar kunnen verbinden en kunnen communiceren en dat is uiteindelijk de zingeving die er toe doet in ons bestaan.” Laat je inspireren door deze bijzondere vrouw.

company logo

Over empowerwomen-depodcast

In deze Podcast gaat Sandra Lagace in gesprek met de vrouwen die staan voor women empowerment. Uiteraard laten wij ook de vrouwen aan het woord die spreken op het Empower Women Event want dit zijn stuk voor stuk vrouwen die ons thema ''Be the woman you are destined to be!" omarmen. Laat je inspireren door deze geweldige vrouwen.

Luister via ...

Volg ons op ...