empowerwomen-depodcast - S0-1 / E37

Sandra Lagace in gesprek met Marja Baas

Podcast serie met inspirerende vrouwen in business

Je luistert naar het Podcast interview van Sandra Lagace met Marja Baas voor Empowerwomen-depodcast. De Podcast serie is onderdeel van Empower Women Events.

Marja Baas is de founder en owner van MYoMY, een tassenmerk dat staat voor fairtrade, fashion, empowerment en sustainability. MYoMY vierde in juli 2022 haar 15 jarig bestaan. 

Haar tassen worden gemaakt op fairtrade productie plekken in Bangladesh, India en Roemenië. Zij doet dit met mensen van de straat die ze opleidt tot high end tassenmakers. Marja wil zich vooral nuttig maken en haar talenten inzetten waarmee ze de maatschappij beter kan maken. 

Ze werd geïnspireerd door Stella McCartney om de dingen die je zo dicht op je lijf draagt, goed te maken waardoor het veel fijner aanvoelt.

De paper bag is het beroemde model waarmee ze in één klap bekend werd. Haar tassen zijn niet alleen tassen maar ook een `movement' en zetten bijvoorbeeld vrijheid in beweging.

company logo

Over empowerwomen-depodcast

In deze Podcast gaat Sandra Lagace in gesprek met de vrouwen die staan voor women empowerment. Uiteraard laten wij ook de vrouwen aan het woord die spreken op het Empower Women Event want dit zijn stuk voor stuk vrouwen die ons thema ''Be the woman you are destined to be!" omarmen. Laat je inspireren door deze geweldige vrouwen.

Luister via ...

Volg ons op ...